ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

-Πρόλογος Γεωργίου Σ. Μαυραγάνη στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα με τίτλο «Ευρωπατριωτισμός ή Εθνοκεντρισμοί, Οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί, οι εξωτερικές απειλές και τα όρια της συνεργασίας στην ΕΕ» που διοργανώθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας στις 21/4/2017.

Για να ακούσετε τον πρόλογο, παρακαλώ πατήστε εδώ

 

-Συνέντευξη Γεωργίου Σ. Μαυραγάνη στην ιστοσελίδα www.thebest.gr.

Για να διαβάσετε τη συνέντευξη παρακαλώ πατήστε εδώ

 

-Άρθρο Στυλιανού Γ. Κουτνατζή με τίτλο 'Ασφαλιστικές Εισφορές και Σύνταγμα: Η ώρα των δικαστηρίων' που δημοσιεύθηκε στο www.liberal.gr στις 24/1/2017. 

Για να διαβάσετε το άρθρο παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Ομιλία Γεωργίου Σ. Μαυραγάνη στην 1η Ενεργειακή Ημερίδα για τη Δυτική Ελλάδα στην Πάτρα στις 19/12/2016.

Για να διαβάσετε την ομιλία παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Ομιλία Γεωργίου Σ. Μαυραγάνη στη 3η Διημερίδα Ένωσης Ελλήνων Νομικών στις 16/12/2016 με θέμα: ' Η Φορολογική Πολιτική και η Οικονομική Πορεία της Χώρας για τα Επόμενα Χρόνια'.

Για να διαβάσετε την ομιλία παρακαλώ πατήστε εδώ

 

-Παρουσίαση Στυλιανού Γ. Κουτνατζή στο 3ο Athens Law Forum on Taxation στις 25/11/2016 με θέμα: ' Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων'.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Ομιλία και παρουσίαση Γεωργίου Σ. Μαυραγάνη στο 3ο Athens Law Forum on Taxation στις 25/11/2016 με θέμα: ' Οι συνέπειες της υπερφορολόγησης'.

Για να διαβάσετε την ομιλία παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Παρουσίαση Στυλιανού Γ. Κουτνατζή στο Φορολογικό Σεμινάριο που διοργάνωσε η Baker Tilly Greece στις 21/11/2016 με θέμα: ' Εφαρμογή των προνοιών για το Περιουσιολόγιο στην Ελλάδα'.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση παρακαλώ πατήστε εδώ

 

-Παρουσίαση Γεωργίου Σ. Μαυραγάνη στο Φορολογικό Σεμινάριο που διοργάνωσε η Baker Tilly Greece στις 21/11/2016 με θέμα: 'Τρέχουσες φορολογικές εξελίξεις και φορολογικοί έλεγχοι στην Ελλάδα'.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Ομιλία Γεωργίου Σ. Μαυραγάνη με θέμα 'Τα Ευρωπαϊκά εργαλεία στήριξης της θαλάσσιας οικονομίας και προώθησης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας' στο BlueGrowth-Patras event στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας στην Πάτρα στις 19/11/2016.

Για να διαβάσετε την ομιλία, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Ομιλία Γεωργίου Σ. Μαυραγάνη στις 13/11/2016 στο 19ο Forum Ανάπτυξης - Money Show στην Πάτρα με θέμα την επανεκκίνηση της οικονομίας και της οικοδομής - κόκκινα Δάνεια.

Για να διαβάσετε την ομιλία, πατήστε εδώ.

 

-Δήλωση Γεωργίου Σ. Μαυραγάνη στο Patras TV στις 22/10/2016 για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

Για να ακούσετε τη δήλωση, πατήστε εδώ

 

-Συνέντευξη Στυλιανού Κουτνατζή στη διαδικτυακή εφημερίδα ' zougla.gr ' για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών στις 30/08/2016.

Για να ακούσετε τη συνέντευξη, πατήστε εδώ.

 

-Συνέντευξη Στυλιανού Κουτνατζή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στην εκπομπή ' Επί του πιεστηρίου ' στο κανάλι KONTRA24 στις 6/7/2016.

Για να δείτε τη συνέντευξη, πατήστε εδώ.

 

-Άρθρο Γεωργίου Σ. Μαυραγάνη και Στυλιανού - Ιωάννη Γ. Κουτνατζή για τη 'Φορολογία των Πλοίων' στη 2η έκδοση του τόμου 'Greek Law Digest: The Official Guide to Greek Law'. 

Για να διαβάσετε το άρθρο στα αγγλικά, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Άποψη Στυλιανού Κουτνατζή με τίτλο ' Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Ενίσχυση αρμοδιοτήτων μέχρι ενός ορίου ', στην εφημερίδα ' Καθημερινή ', στις 12/06/2016.

Για να διαβάσετε την άποψη, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Άποψη Στυλιανού Κουτνατζή με τίτλο ' Προληπτικά μέτρα και Σύνταγμα ', στην εφημερίδα    ' Καθημερινή ', στις 14/05/2016.

Για να διαβάσετε την άποψη, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Άρθρο Γεωργίου Μαυραγάνη με τίτλο: ''Μια Ρεαλιστική Πρόταση για τη Μείωση της Φορολογίας'' στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής που κυκλοφόρησε στις 12.03.2016.

Για να διαβάσετε το άρθρο, παρακαλώ πατήστε εδώ

 

-Ομιλία και παρουσίαση Γεωργίου Μαυραγάνη με τίτλο: ''Η Ελληνική Οικονομία μετά το 3ο Μνημόνιο και οι Επιλογές στη Φορολογία'' στην εσπερίδα που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικής Διοίκησης (ΕΙΟΔ) στις 30/11/2015.

Για να διαβάσετε την ομιλία, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Ομιλία Στυλιανού Κουτνατζή στην εκδήλωση του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου με θέμα: ''Συνταγματικό Δικαστήριο: Υπέρ ή Κατά;'' στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στις 16/11/2015.

Για να διαβάσετε την ομιλία, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Ομιλία και παρουσίαση Γεωργίου Μαυραγάνη με τίτλο: ''Η ελληνική οικονομία μετά το 3ο Μνημόνιο: Ύφεση ή ανάπτυξη με λιγότερη φορολογία;''

στο 7ο Thessaloniki Tax Forum που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Για να διαβάσετε την ομιλία, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε την παρουσίαση, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Ζητείται νέος/α δικηγόρος, με μεταπτυχιακές σπουδές ή άλλη ειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο και άριστη γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας. 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ημερομηνία ανάρτησης 11/11/2015.

 

-Άποψη Στυλιανού Κουτνατζή για την ' Αναγκαιότητα για Συνταγματικό Δικαστήριο ', στην εφημερίδα ' Καθημερινή ', στις 03/10/2015.

Για να διαβάσετε την άποψη, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

-Παρουσίαση Γεωργίου Μαυραγάνη για τις Οικονομικές Προοπτικές της Ελλάδας μετά το Τρίτο Μνημόνιο - Ευκαιρίες και Προβληματισμοί για Επενδύσεις στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στις 18/09/2015.

Για να κατεβάσετε την παρουσίαση, πατήστε εδώ.

 

-Συνέντευξη Γεωργίου Μαυραγάνη στην εκπομπή ' Από Μέρα σε Μέρα ' στο κανάλι RIK Sat Κύπρου στις 18/09/2015.

Για να κατεβάσετε το video της συνέντευξης, πατήστε εδώ.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ